collectie
met veel trost presenteren wij u onze vernieuwde collectie bonbons,
waar u spannende combinatie van zoet, zuur, bitter, umani en veel kruidige toetsen gaat ervaren.
Juicy lemon
Een bonbon hoeft niet alleen maar zoet te zijn.
Onze juicy lemon ziet eruit als een citroen en met een
citroen vulling. Een heerlijke verfrissing.

framboos & aceto balsamico
De combinatie van cacaobonen uit Saint-Domingue met veel fruit tonen. gecombineerd met framboos & aceto balsamico azijn.

Pompoen, kaffir limoen & praline pompoen pit
We hebben voor deze bonbon de hele pompoen gebruikt.
Een ganache van geroosterde pompoen met verschillende Aziatische specerijen. Het frisse van een pate de fruit van kaffir limoen. Als laatste een praline van pompoen pit.

Pinda, passievrucht
Het geroosterde van de pinda met het tropische passievrucht even een momentje of je in een andere land waant

Matcha, yuzu
Een ode aan Japan met matcha die op een speciale manier gezet word. De aromatische zuren van yuzu

Lychee , roze en dragon
Smaken die onze chef heel graag gebruikt die samen elkaar nog eens heel mooi versterken.

Tonkaboon caramel
Wie is er nu niet fan van caramel ? maar even iets anders dan met zeezout laat je verassen met tonkaboon als heerlijk kruidig.

Mango, jalapeno, nacho
Een hap naar Mexico. Het pittige , fruitige en nacho krokante.

goji bes, lavendel, zonnebloempit
De geuren en het visuele van het zuiden van Frankrijk. Met de intens smaken bes uit china een bonbon met power.

dutch vanille, amandel
Een ode aan nieuwe technologie vanille van eigen bodem. Om dit te vieren deze heerlijke creatie

Dennen
Jonge dennen takken die worden geplukt in de lente van het jaar waneer alles weer tot. leven komt